تکرار یک بازی تلخ شکست بسکتبال ایران برابر قزاقستان

تهران_ایرنا_ تیم ملی بسکتبال ایران در پنجره سوم رقابت‌های جام جهانی و در نخستین دیدار خود برابر قزاقستان به میدان رفت و با نتیجه ۶۸ بر ۶۰ این دیدار را واگذار کرد.


به گزارش ایرنا، تیم ملی بسکتبال ایران در پنجره سوم رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۳ عصر امروز جمعه ۱۰ تیر ماه و در نخستین دیدار خود برابر قزاقستان با ترکیب حامد حدادی، محمد جمشیدی، ارسلان کاظمی، بهنام یخچالی و سجاد پذیرفته زیر نظر سعید ارمغانی به میدان رفت.


کوارتر اول این دیدار با نتیجه ۲۳ بر ۲۲ به سود تیم ملی ایران و کوارتر دوم با نتیجه ۱۹ بر ۱۲ به سود تیم قزاقستان به پایان رسید. کوارتر سوم این دیدار با نتیجه ۱۴ بر ۱۱ به نفع ایران و کوارتر چهارم با نتیجه ۱۶ بر ۱۱ به سود قزاقستان تمام شد تا در نهایت تیم ملی ایران در این دیدار با نتیجه ۶۸ بر ۶۰ مغلوب شد.


گفتنی است تیم ملی بسکتبال ایران در دومین دیدار خود از رقابت‌های پنجره سوم جام جهانی ۲۰۲۳ روز دوشنبه ۱۳ تیر ماه ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف تیم ملی سوریه خواهد رفت.



آی‌پی شما:


مرورگر شما:


آخرین بروزرسانی سایت: 1401-03-03 12:40

دیدگاهتان را بنویسید

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت یکی از دغدغه های مهم مردم برای آموزش زبان مورد نظر خود در رشت انتخاب یک مرجع مناسب جهت آموزش است.

Read More
فایننشال تایمز اروپا نمی تواند جای خالی آمریکا در حمایت از اوکراین
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

فایننشال تایمز اروپا نمی تواند جای خالی آمریکا در حمایت از اوکراین

ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاق‌ها» به‌رغم نمایش‌های سیاسی پرزرق‌وبرق، توان و اراده کافی برای حمایت مؤثر از اوکراین را ندارد و ضعف اروپا در تأمین تسلیحات و فقدان اجماع برای اعزام نیروهای صلحبان مانع تحقق اهداف این ائتلاف شده است.

Read More
روایت جالب مهدی فخیم زاده از بازی در نقش نمکی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

روایت جالب مهدی فخیم زاده از بازی در نقش نمکی

به گزارش ایسنا، همشهری نوشت: روایت جالب مهدی فخیم‌زاده (بازیگر و کارگردان ۸۲ ساله) از بازی در نقش نمکی «مسافران مهتاب» را در ادامه مشاهده می‌کنید.

Read More