امیرعبداللهیان مواضع سازنده چین روسیه و تروییکای اروپا آمریکا

تهران- ایرنا- وزیر امور خارجه با سازنده توصیف کردن مواضع چین، روسیه و سه کشور اروپایی، گفت: ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار، مصمم است و طرف آمریکایی باید به جای زیاده‌خواهی، ایجاد کندی و مانع در مسیر کار، با رویکردی واقع بینانه رفتار کند.


به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، در گفت‌وگوی تلفنی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه با نیکلا سلاکوویچ وزیر امور خارجه صربستان موضوعات مورد اهتمام مشترک دوجانبه، منطقه و جهان از جمله روند بحران اوکراین و مذاکرات وین مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت.


امیرعبداللهیان در این گفت و گوی تلفنی ‌ضمن تبریک برگزاری انتخابات موفقیت آمیز پارلمان و ریاست جمهوری در صربستان، انتخاب مجدد الکساندر ووچیچ  را به دولت و ملت صربستان تبریک گفت.


رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان تاکید کرد: روابط دو کشور ایران و صربستان تحولات مثبت و سازنده ای را پشت سر گذاشته است و امیدوار هستیم که با برگزاری کمیسیون اقتصادی دو کشور زمینه ارتقا و گسترش بیش از پیش مناسبات فراهم آید.


وزیر امور خارجه همچنین حضور دانشجویان ایرانی در صربستان را گامی مهم در راستای توسعه همکاری‌های علمی آموزشی دو کشور خواند.


وی توجه بیشتر به موضوع گردشگری میان دو کشور را  با توجه به ظرفیت های موجود حائز اهمیت خواند.


امیرعبداللهیان با اشاره به تحریکات ناتو و وجود جنگ در اوکراین، مسیر دیپلماتیک و گفت و گو و جلوگیری از تداوم و گسترش جنگ را راه حل واقعی برای حل و فصل این موضوع دانست و مخالفت خود را با جنگ و اعمال تحریم‌های یک جانبه ابراز کرد.


نیکلا ساکوویچ وزیر امور خارجه صربستان نیز با تشکر از تبریک صمیمانه بابت پیروزی رئیس جمهور کشورش در انتخابات این کشور، همچنین تبریک ماه مبارک رمضان و نوروز به ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران، هشتادمین سالگرد برقراری روابط دو کشور را گرامی داشت.


وزیر امور خارجه صربستان خاطر نشان کرد: در زمینه توسعه همه جانبه و ارتقای مناسبات دو کشور از جمله در زمینه کشاورزی و افزایش همکاری در ارائه تسهیلات برای دانشجویان ایرانی حداکثر تلاش از سوی دولت صربستان به عمل خواهد آمد.


وزیر امور خارجه صربستان ضمن سوال از نتایج مذاکرات وین، ابراز امیدواری کرد مذاکرات وین هر چه سریع تر به نتیجه مطلوب برسد.


نیکلا ساکوویچ با تشریح موضع کشورش در خصوص کوزوو و همچنین بحران اوکراین، بر حفظ تمامیت ارضی اوکراین و استفاده از مسیر دیپلماتیک برای حفظ و گسترش صلح در منطقه تاکید کرد.


امیرعبداللهیان در مورد مذاکرات وین گفت: جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار مصمم است. طرف آمریکایی باید به جای زیاده خواهی، ایجاد کندی و مانع در مسیر کار، با رویکردی واقع بینانه رفتار کند.


وزیر خارجه همچنین مواضع چین، روسیه و سه کشور اروپایی را در مسیر رسیدن به توافق سازنده خواند.


امیرعبداللهیان نقش اتحادیه اروپا به ویژه تلاش‌های جوزب بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و مورا مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا را فعال خواند.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی راه‌اندازی یک رستوران یا آشپزخانه صنعتی موفق بدون تجهیزات مناسب امکان‌پذیر نیست.

Read More
عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک عسل، این طلای شیرین طبیعت، از دیرباز نه تنها به عنوان یک خوراکی دلپذیر، بلکه به مثابه گنجینه‌ای شفابخش در میان فرهنگ‌های گوناگون شناخته شده است.

Read More
قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون

قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون اوافون بزرگترین مرکز خرید آیفون 17 قسطی در کشور .

Read More