ادرسون در اتحاد می ماند

منچسترسیتی قصد دارد قراردادش با ادرسون را تمدید کند.


به گزارش ایسنا، ادرسون، دروازه بان سابق بنفیکا که با ۴۰ میلیون یورو راهی منچسترسیتی شد، توانسته است در این تیم خوش بدرخشد و قهرمانی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا را نیز به دست بیاورد.


به گزارش دیلی استار، قرارداد فعلی ادرسون با سیتی تا سال ۲۰۲۶ اعتبار دارد و سران سیتی از همین الان به دنبال تمدید قرارداد با این دروازه‌بان هستند تا او را برای سال های بیشتری در اتحاد داشته باشند.


ادرسون در حال حاضر ۱۲۰ هزار پوند در هفته دریافت می کند و پس از انعقاد قرارداد جدید، دستمزد این فوتبالیست به ۲۰۰ هزار پوند در هفته افزایش خواهد یافت.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت یکی از دغدغه های مهم مردم برای آموزش زبان مورد نظر خود در رشت انتخاب یک مرجع مناسب جهت آموزش است.

Read More
فایننشال تایمز اروپا نمی تواند جای خالی آمریکا در حمایت از اوکراین
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

فایننشال تایمز اروپا نمی تواند جای خالی آمریکا در حمایت از اوکراین

ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاق‌ها» به‌رغم نمایش‌های سیاسی پرزرق‌وبرق، توان و اراده کافی برای حمایت مؤثر از اوکراین را ندارد و ضعف اروپا در تأمین تسلیحات و فقدان اجماع برای اعزام نیروهای صلحبان مانع تحقق اهداف این ائتلاف شده است.

Read More
روایت جالب مهدی فخیم زاده از بازی در نقش نمکی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

روایت جالب مهدی فخیم زاده از بازی در نقش نمکی

به گزارش ایسنا، همشهری نوشت: روایت جالب مهدی فخیم‌زاده (بازیگر و کارگردان ۸۲ ساله) از بازی در نقش نمکی «مسافران مهتاب» را در ادامه مشاهده می‌کنید.

Read More