کارشناس داوری گل دوم استقلال به صنعت نفت آفساید نبود

تهران- ایرنا- کارشناس داوری فوتبال کشورمان گفت: در دقیقه ۵۳ گل استقلال به اشتباه آفساید اعلام شد و عارف غلامی به درستی دروازه صنعت نفت آبادان را باز کرد.


به گزارش ایرنا، نوید مظفری در گفت و گو با خبرنگارورزشی ایرنا با اشاره به قضاوت اشکان خورشیدی در بازی استقلال و صنعت نفت آبادان در هفته بیست‌و دوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران اظهار داشت: نیمه نخست بازی صحنه خاص و دشواری را برای تیم داوری به همراه نداشت.


وی افزود: در وقت اول تمام تصمیمات اشکان خورشیدی و تیم داوری‌اش که با تجربه هستند درست بود و سوت‌هایی آنان صحیح بود.


مظفری تصریح کرد: در صحنه‌ای که غلامی دروازه صنعت نفت آبادان را باز کرد تشخیص برای کمک داور سخت بود ولی این بازیکن صنعت نفت بود که به توپ را زد نه بازیکن استقلال.


تیم فوتبال استقلال در هفته بیست‌و دوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران در ورزشگاه آزادی موفق شد با نتیجه یک بر صفر صنعت نفت آبادان را شکست داده و هم اکنون با ۵۴ امتیاز صدرنشین است. آبی ها با این برد و روحیه ای مضاعف خود را برای شهرآورد هفته پیش رو مهیا می‌کنند.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

برف و کولاک در ژاپن ترافیک و سفرهای هوایی در هوکایدو مختل
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

برف و کولاک در ژاپن ترافیک و سفرهای هوایی در هوکایدو مختل

بارش سنگین برف، ترافیک و سفرهای هوایی را در هوکایدو، شمالی‌ترین جزیره ژاپن مختل کرده است.

Read More
شروط روسیه برای از سر گیری مذاکرات صلح با دولت اوکراین
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

شروط روسیه برای از سر گیری مذاکرات صلح با دولت اوکراین

وزارت خارجه روسیهوزارت امور خارجه روسیه با تاکید بر آمادگی این کشور برای برگزاری مذاکرات جدی صلح با اوکراین اعلام کرد برای برگزاری این مذاکرات نخست باید جوانب قانونی مشروعیت ولودیمیر زلنسکی که دوره ریاست جمهوری‌اش در ماه مه ۲۰۲۴ منقضی شده و حکم او به ممنوع ساختن مذاکرات با روسیه، حل‌وفصل شوند.

Read More
امکان پهلوگیری کشتی های ۸۰ هزار تنی در بندرامام فراهم شد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

امکان پهلوگیری کشتی های ۸۰ هزار تنی در بندرامام فراهم شد

ایسنا/خوزستان همزمان با دهه فجر از ۳ پروژه عمرانی بخش دولتی و ۴ پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های احداث زیرساخت‌های بندری و دریایی، ارتقاء ظرفیت‌های ترانزیتی و ایجاد صنایع تبدیلی و ارزش افزوده منطقه ویژه بندرامام(ره) بهره‌برداری شد.

Read More