پنج اثر تولیدی صنایع دستی زنجان در راه دریافت مهر اصالت یونسکو


P>الناز خدایی فرد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس پنج اثر صنایع‌دستی زنجان برای دریافت مهر اصالت یونسکو معرفی شدند که این آثار بر اساس اعلام فراخوان ارزیابی مهر اصالت بین‌المللی در سال ۲۰۲۱، آثاری که موفق به اخذ مهر اصالت ملی در سال ۱۳۹۸ شده‌اند می‌توانند در این دوره از ارزیابی که در کشور ازبکستان برگزار می‌شود، شرکت کنند.


وی اضافه کرد: بر این مبنا از استان زنجان نیز پنج اثر موفق به تشکیل پرونده برای شرکت در ارزیابی دریافت مهر اصالت یونسکو ۲۰۲۱ (نشان بین‌المللی) شده‌اند که این آثار در رشته‌های صنایع‌دستی، قلم‌تراش دوتیغه، چاروق چرمی، جعبه قرآن ملیله، گردن‌آویز ملیله و قلمدان ملیله‌کاری هستند.


این مسوول ادامه داد: این نشان مهم‌ترین برنامه یونسکو در حمایت از تولیدکنندگان صنایع‌دستی است که به‌صورت دوسالانه برگزار می‌شود و به آثار برتر صنایع‌دستی طبق معیارهای مرغوبیت، اصالت، نوآوری، قابلیت بازاریابی، سازگاری با محیط‌زیست و رعایت عدالت و مسئولیت اجتماعی گواهی اعطا می‌شود.


خدایی فرد با اشاره به اینکه زمان اعلام نتایج ارزیابی بین‌المللی مهر اصالت یونسکو ۲۰۲۱، پایان سال جاری و فروردین‌سال ۱۴۰۱ است، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد، کمک به ارتقا و بهبود کیفی محصولات تولیدی، ایجاد رقابت سالم بین صنعتگران و هنرمندان کشور، تسهیل در شناسایی هنرمندان فعال، انتخاب، معرفی آثار برگزیده و ایجاد انگیزه، بروز استعدادها، نوآوری و خلاقیت در تولید صنایع‌دستی اعلام شده است.


وی یادآوری کرد: مقدمه معرفی آثار فاخر صنایع دستی کشور به سازمان جهانی صنایع دستی ‌دریافت نشان مرغوبیت کالا از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.


به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۵۵۰ واحد فروش صنایع دستی در استان زنجان فعال است که از این تعداد ۵۰۰ واحد در شهر زنجان قرار دارد.


دیدگاهتان را بنویسید

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب

ایسنا/اصفهان قهرمان وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد گفت: کیفیت بالا و عملکرد درخشان حریفان در مسابقات، موجب ارتقای کشتی کشورمان می‌شود.

Read More
ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای کشور ضمن بازدید از کارگاه‌های مهارت آموزی مرکز آموزش‌های تخصصی فنی و حرفه‌ای تبریز، بر ضرورت به‌روزرسانی و نوسازی تجهیزات آموزشی تاکید کرد.

Read More
اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است

ایسنا/قزوین استاندار اربیل گفت: زمینه سرمایه‌گذاری در اربیل برای فعالیت‌های تجاری و اقتصادی قزوینی‌ها فراهم است و امیدواریم با انعقاد تفاهمنامه شاهد تحولات صنعتی و کشاورزی باشیم.  امید خوشناو عصر سه‌شنبه ۹ اردیبهشت در دیدار با استاندار قزوین، که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد حضور اولین هیئت […]

Read More