پنتاگون شدیدترین درگیری ها در اوکراین در داخل و اطراف شهر خارکف

نیویورک- ایرنا- یک مقام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که شدیدترین درگیری ها در اوکراین در داخل و اطراف خارکف است.


این مقام وزارت دفاع آمریکا روز شنبه به وقت محلی به خبرنگاران آمریکایی گفت: پیشروی نیروهای روسیه در شمال و  به سمت کی یف پایتخت اوکراین با مقاومت سختی مواجه شده است. اما شدید ترین درگیری در داخل خارکف و اطراف آن است.


این مقام پنتاگون که رسانه های آمریکایی نامش را بیان نکرده اند، افزود: نیروهای روسی در دو محور با مقاومت در برابر تهاجم خود در شمال اوکراین روبرو هستند. یک محور مقاومت به سمت کی یف   و محور دوم به طور کلی از بلگورود به سمت خارکف است.


این مقام وزارت دفاع آمریکایی در عین حال اضافه کرد که نیروهای روسیه با مقاومت کمتری در جنوب اوکراین روبرو هستند.

کمک‌های امنیتی آمریکا به اوکراین


این مقام آمریکایی همچنین اظهار داشت که کمک امنیتی واشنگتن به اوکراین در دو روز گذشته وارد این کشور شده است.


به گفته وی، دولت بایدن حتی پس از آغاز تهاجم روسیه،  ارسال کمک های نظامی به اوکراین را ادامه داده است.

این مقام پنتاگون ادامه داد ما حتی پس از مسدود شدن حریم هوایی اوکراین، جریان کمک ها به اوکراینی ها را ادامه داده ایم و به جستجو برای زمینه های دیگر برای این کمک ها ادامه خواهیم داد.

شلیک  ۲۵۰ موشک تا صبح شنبه به وقت آمریکا


رسانه های آمریکایی پیش از این نیز  به نقل یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا اعلام کردند که تا صبح روز شنبه به وقت محلی آمریکا روسیه بیش از ۲۵۰ موشک به سمت اوکراین شلیک کرده است که  اکثر این پرتاب ها موشک های بالستیک با برد کوتاه هستند.


این مقام وزارت دفاع دولت بایدن اضافه کرد: روس ها همچنان با موشک های خود مناطق غیر نظامی و مسکونی را تحت تاثیر قرار می دهند.


این مقام پنتاگون در عین حال تصریح کرد: نمی توانیم  بگوییم که آیا هدف قرار دادن مناطق غیر نظامی و مسکونی عمدی بوده است یا خیر اما بدون شک این رگبار موشک به مناطق غیر نظامی و مسکونی برخورد می کند.

قطعی متناوب برق/ اینترنت در دسترس


این مقام آمریکایی توضیح داد که تا صبح امروز، آمریکا هیچ نشانه ای از کنترل شهرهای اوکراین توسط نیروهای روسیه ندارد.


وی در عین حال گفت: قطعی های برق متناوب در اوکراین بوده اما به صورت کلی، اینترنت در دسترس است.


ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه/۲ اسفندماه با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.


پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه/۵ اسفند ماه در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.


جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به اقدام پوتین با انتشار بیانیه ای گفت: جهان روسیه را مسئول خواهد دانست. پوتین یک جنگ از پیش برنامه ریزی شده را انتخاب کرده است که تلفات فاجعه بار  و رنج انسانی را به همراه خواهد داشت.


رئیس جمهوری آمریکا همچنین پس از رایزنی با اعضای گروه هفت در سخنانی با بیان اینکه ارتش روسیه یک حمله بی رحمانه را علیه مردم اوکراین آغاز کرده است، این حمله را بدون دلیل، غیر ضروری و از پیش برنامه ریزی شده و ولادیمیر پوتین را متجاوز خواند و اعلام کرد تحریم‌های جدیدی علیه مسکو اعمال می‌کنیم.


آمریکا تاکنون تحریم‌هایی علیه بانک ها و موسسات مالی آمریکا و نیز شرکت روسی خط لوله گاز نورد استریم ۲  اعمال کرده است. واشنگتن همچنین ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری، سرگئی لاوروف وزیر خارجه ، سرگئی شایگو وزیر دفاع و والری گراسیموف رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه را تحریم کرده است.


دیدگاهتان را بنویسید

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب

ایسنا/اصفهان قهرمان وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد گفت: کیفیت بالا و عملکرد درخشان حریفان در مسابقات، موجب ارتقای کشتی کشورمان می‌شود.

Read More
ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای کشور ضمن بازدید از کارگاه‌های مهارت آموزی مرکز آموزش‌های تخصصی فنی و حرفه‌ای تبریز، بر ضرورت به‌روزرسانی و نوسازی تجهیزات آموزشی تاکید کرد.

Read More
اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است

ایسنا/قزوین استاندار اربیل گفت: زمینه سرمایه‌گذاری در اربیل برای فعالیت‌های تجاری و اقتصادی قزوینی‌ها فراهم است و امیدواریم با انعقاد تفاهمنامه شاهد تحولات صنعتی و کشاورزی باشیم.  امید خوشناو عصر سه‌شنبه ۹ اردیبهشت در دیدار با استاندار قزوین، که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد حضور اولین هیئت […]

Read More