هشدار نارنجی هواشناسی نسبت به بارش برف و باران در کهگیلویه و

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به بارش برف و باران و رعد و برق و وزش باد شدید در این استان هشدار سطح نارنجی صادر کرد.


«ولی بهره مند»، رئیس اداره پیش بینی هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: این سامانه از صبح روز شنبه ۲۴ آذر ماه آغاز و تا شنبه شب در مناطق بویراحمد، دنا و مارگون ادامه خواهد داشت.


وی افزود: با توجه به تحلیل و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و الگوهای مختلف جوی طی فردا جمعه هوای استان قسمت ابری تا ابری، گاهی افزایش وزش باد و در برخی مناطق غبار صبحگاهی پیش بینی می‌شود.


بهره مند اظهارکرد: از اواخر وقت روز جمعه با ورود و نفوذ سامانه ناپایدار به منطقه، بارش باران و در برخی مناطق سردسیری و ارتفاعات بارش برف تندباد لحظه‌ای و کاهش محسوس دما رای روز شنبه انتظار می‌رود و تا عصر روز شنبه ادامه خواهد داشت.


رئیس اداره پیش بینی هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه رعایت نکات ایمنی ضروریست، خاطرنشان کرد: کاهش محسوس دما از روز شنبه آغاز شده و برای روزهای یکشنبه و دوشنبه یخبندان و سرمای شدید در سطح استان حاکم خواهد شد.


بهره مند تصریح کرد: این سامانه بارش برف و باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در نقاط مستعد بارش تگرگ، پدیده مه و کاهش محسوس دما را در پی خواهد داشت.


وی ادامه داد: اختلال در ناوگان حمل نقل عمومی، زمینی و هوایی، لغزندگی جاده‌ها به ویژه انسداد گردنه‌های برفگیر و راه‌های روستایی مناطق سردسیر به سبب بارش برف، احتمال قطع برق، کاهش دید افقی، جاری شدن روان آب، وزش باد شدید موقتی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و اختلال در انتقال نهاده‌های انرژی از جمله مخاطرات این سامانه بارشی هستند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

برف و کولاک در ژاپن ترافیک و سفرهای هوایی در هوکایدو مختل
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

برف و کولاک در ژاپن ترافیک و سفرهای هوایی در هوکایدو مختل

بارش سنگین برف، ترافیک و سفرهای هوایی را در هوکایدو، شمالی‌ترین جزیره ژاپن مختل کرده است.

Read More
شروط روسیه برای از سر گیری مذاکرات صلح با دولت اوکراین
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

شروط روسیه برای از سر گیری مذاکرات صلح با دولت اوکراین

وزارت خارجه روسیهوزارت امور خارجه روسیه با تاکید بر آمادگی این کشور برای برگزاری مذاکرات جدی صلح با اوکراین اعلام کرد برای برگزاری این مذاکرات نخست باید جوانب قانونی مشروعیت ولودیمیر زلنسکی که دوره ریاست جمهوری‌اش در ماه مه ۲۰۲۴ منقضی شده و حکم او به ممنوع ساختن مذاکرات با روسیه، حل‌وفصل شوند.

Read More
امکان پهلوگیری کشتی های ۸۰ هزار تنی در بندرامام فراهم شد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

امکان پهلوگیری کشتی های ۸۰ هزار تنی در بندرامام فراهم شد

ایسنا/خوزستان همزمان با دهه فجر از ۳ پروژه عمرانی بخش دولتی و ۴ پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های احداث زیرساخت‌های بندری و دریایی، ارتقاء ظرفیت‌های ترانزیتی و ایجاد صنایع تبدیلی و ارزش افزوده منطقه ویژه بندرامام(ره) بهره‌برداری شد.

Read More