مطالبات گندمکاران تا ۱۰ روز آینده پرداخت می شود

معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: کل پول گندمکاران تامین و تا ۱۰ روز آینده پرداخت خواهد شد.


به گزارش ایسنا، علیرضا مهاجر در نخستین همایش ملی آموزشی طرح جهش تولید در دیم‌زارهای کشور با بیان اینکه امروز خرید گندم از ۱۰ میلیون و ۲۲۶ هزار تن عبور کرده است، گفت: قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی آینده تا سه روز دیگر در شورای قیمت‌گذاری توسط وزیر جهاد کشاورزی اعلام خواهد شد.


وی همچنین از تامین و پرداخت مطالبات گندمکاران تا ۱۰ روز آینده نیز خبر داد.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

بیشتر بخوانیم دستگاه تصفیه آب
بیشتر بخوانیمروش‌های انتخاب و خرید نهال‌های سالم برای باغبانی

دیدگاهتان را بنویسید

برف و کولاک در ژاپن ترافیک و سفرهای هوایی در هوکایدو مختل
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

برف و کولاک در ژاپن ترافیک و سفرهای هوایی در هوکایدو مختل

بارش سنگین برف، ترافیک و سفرهای هوایی را در هوکایدو، شمالی‌ترین جزیره ژاپن مختل کرده است.

Read More
شروط روسیه برای از سر گیری مذاکرات صلح با دولت اوکراین
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

شروط روسیه برای از سر گیری مذاکرات صلح با دولت اوکراین

وزارت خارجه روسیهوزارت امور خارجه روسیه با تاکید بر آمادگی این کشور برای برگزاری مذاکرات جدی صلح با اوکراین اعلام کرد برای برگزاری این مذاکرات نخست باید جوانب قانونی مشروعیت ولودیمیر زلنسکی که دوره ریاست جمهوری‌اش در ماه مه ۲۰۲۴ منقضی شده و حکم او به ممنوع ساختن مذاکرات با روسیه، حل‌وفصل شوند.

Read More
امکان پهلوگیری کشتی های ۸۰ هزار تنی در بندرامام فراهم شد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

امکان پهلوگیری کشتی های ۸۰ هزار تنی در بندرامام فراهم شد

ایسنا/خوزستان همزمان با دهه فجر از ۳ پروژه عمرانی بخش دولتی و ۴ پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های احداث زیرساخت‌های بندری و دریایی، ارتقاء ظرفیت‌های ترانزیتی و ایجاد صنایع تبدیلی و ارزش افزوده منطقه ویژه بندرامام(ره) بهره‌برداری شد.

Read More