لزوم واقعی سازی بهای برق ایران رتبه اول شدت مصرف انرژی

سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط‌ زیست با بیان اینکه ایران در شدت مصرف انرژی رتبه اول را جهان دارد، اظهار کرد:نمی ‌توان مصرف سوخت های فسیلی را به صفررساند اما با صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌توان میزان آن را کاهش داد.


به گزارش ایسنا هرساله با آغاز فصل سرما و وارونگی دما، آلودگی هوا پررنگ‌تر از قبل خود را نشان می‌دهد. یکی از دلایل آلودگی هوا مازوت‌سوزی است. مازوت نوعی نفت کوره به شمار می‌آید که کیفیت پایین و ویسکوزیته بالایی دارد و در نیروگاه‌های حرارتی و موارد مشابه از آن استفاده می‌شود.در واقع مازوت را می‌توان از جمله ترکیب‌های نفت خام به شمار آورد که حاصل تقطیر جزء به جزء آن به هنگام پالایش نفت خام است و بعد از تبخیر بنزین و سایر فرآورده‌های سبک‌تر، از نفت خام بدست می‌آید.زمانی که این مواد به خاک یا آب‌های سطحی می‌رسند، بخشی از آن‌ها تبخیر می‌شوند، برخی دیگر نیز به دلیل نشتی مخازن نگهداری آن‌ها در آب و خاک حل خواهند شد و آسیب‌های بسیاری به همراه دارند.


بیشتر بخوانید:


“https://www.isna.ir/news/99101511138/%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%88%D8%AA-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DA%86%D9%87-%D8%B6%D8%B1%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF”>مازوت چیست و چه ضررهایی دارد؟


“https://www.isna.ir/news/1401082416533/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%B5%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF”>این قصه پایان ندارد؟


باوجود تمام آسیب‌هایی که سوخت مازوت بر سلامت انسان، محیط زیست و کره زمین می‌گذارد، گزارش‌هایی از مصرف این سوخت در نیروگاه‌هایی همچون نیروگاه شازند منتشر شده است.

منبع خبر: خبر گزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟ تصور کن سایتی داری که بهترین محصولات یا خدمات را ارائه می‌دهد، طراحی جذاب و صفحات کامل دارد، اما هیچ کس آن را پیدا نمی‌کند.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هجوم تب برفکی به دامداری‌ها/ چه تعداد دام تلف شد؟/ شیوع بیماری تحت کنترل است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری امروز با اشاره به آخرین گزارش‌ها و اقدامات انجام‌شده، برنامه‌های پیش رو و توصیه‌های فنی  در خصوص بیماری های تب برفکی گفت:  هر اپیدمی در واحدهای صنعتی دام و طیور بین ۱۰ تا ۲۰ همت خسارت می‌زند که این عدد امروز […]

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

۶۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به شهرستان اختصاص یافت

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان از رودسر، نخستین جلسه کمیته فنی تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی (جزء ۷ بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴) روز سه‌شنبه در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد.

Read More