عملیات حج ۱۴۰۲ آغاز شد ۲۳ هزار زائر مسن داریم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر آغاز عملیات حج ۱۴۰۲ را اعلام کرد.


به گزارش ایسنا، سید علی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در همایش توجیهی آموزشی حج و اربعین ۱۴۰۲ گفت: امیدواریم این نشست در برگزاری بهتر حج امسال از نظر معاینات پزشکی و خدمات بهتر کادر پزشکی موثر باشد.   عملیات حج ۱۴۰۲ آغاز شده و مذاکرات اولیه حج توسط سازمان حج و زیارت با سازمان حج و زیارت عربستان شروع شده است.


وی در ادامه درباره تعداد زائران حج آینده گفت: بر اساس اعلام حج و زیارت برای حج ۱۴۰۲؛   ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر زائر حج داریم. آغاز عملیات حج از ۵ ذی القعده تا ۵ محرم یعنی ۶۰ روز است. در این مدت باید مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر خدمات بهداشتی و درمانی را ارایه کند.


مرعشی گفت: باید برخی از تیم های پزشکی زودتر از زائران در مدینه حضور داشته باشند. با توجه به اینکه هر ساله قوانین جدیدی برای برگزاری مراسم اضافه می‌شود، ما باید برای برگزاری معاینات اقدامات لازم را انجام دهیم.


رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر توضیح داد: امسال از کل زائران حج ۲۳ هزار نفر بالای ۶۵ سال سن دارند و با جمعیت پیری رو به رو هستیم، که قاعدتا بیماری‌هایی دارند که اهمیت معاینات را بیشتر می‌کند و در کنار این معاینات باید زمان بندی‌هایی را هم در نظر بگیریم.


مرعشی افزود: امسال زمان مکفی لازم را داریم و باید پرونده پزشکی زائران تکمیل باشد و بیماری‌های زائران باید به درستی تشخیص داده شود و مشخص شود که زائران به چه دلیلی از تشرف رد می‌شوند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

قیمت پراید ترمز برید/ جدول قیمت انواع مدل های پراید در بازار
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

قیمت پراید ترمز برید/ جدول قیمت انواع مدل های پراید در بازار

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی روند یک هفته بازار خودرو حاکی از آن است که قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۴ با رشد ۱۰ میلیون تومانی مواجه شد و به قیمت ۵۲۰ میلیون تومان رسید. پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ هم ۱۰ میلیون گران شد و در بازار ۵۰۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. بنا […]

Read More
نتانیاهو: روزهای سرنوشت‌سازی را در پیش داریم
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نتانیاهو: روزهای سرنوشت‌سازی را در پیش داریم

به گزارش خبرآنلاین، نتانیاهو عنوان کرد: «اکنون در آستانه روزهای سرنوشت‌ساز قرار داریم.

Read More
شوک آمریکا به غول‌های انرژی روسیه / قیمت نفت ۵ درصد رشد کرد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

شوک آمریکا به غول‌های انرژی روسیه / قیمت نفت ۵ درصد رشد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رویترز نوشت: قیمت نفت روز پنج‌شنبه در پی اعمال تحریم‌های تازه واشنگتن علیه شرکت‌های بزرگ روسی از جمله روس‌نفت و لوک‌اویل به دلیل ادامه جنگ اوکراین، حدود ۵ درصد افزایش یافت. تحریم‌ها که شب گذشته اعلام شد، شامل محدودیت‌های گسترده‌ای برای دسترسی این شرکت‌ها به بازارهای مالی و فناوری غربی است.

Read More