سفیر ژاپن در جلسه علنی مجلس حضور یافت

تهران – ایرنا – سفیر ژاپن به همراه هیاتی از این سفارتخانه به عنوان مهمان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی حضور یافت.


به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، احمد نادری، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در قرائت فهرست اسامی مهمان‌های حاضر در نشست گفت: به سفیر ژاپن و هیات همراه ایشان از این سفارتخانه که در جلسه علنی امروز مجلس حضور یافتند خوش آمد می‌گوییم. همچنین به گروه دوستی پارلمانی ژاپن نیز برای حضور در صحن مجلس خوش آمد می‌گویم.


به گزارش ایرنا، کازو توشی آیکاوا (AIKAWA Kazutoshi) سفیر ژاپن در تهران است که از آبان ماه ۱۳۹۹ در تهران حضور دارد.




آی‌پی شما:


مرورگر شما:


آخرین بروزرسانی سایت: 1401-03-03 12:40

دیدگاهتان را بنویسید

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی راه‌اندازی یک رستوران یا آشپزخانه صنعتی موفق بدون تجهیزات مناسب امکان‌پذیر نیست.

Read More
عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک عسل، این طلای شیرین طبیعت، از دیرباز نه تنها به عنوان یک خوراکی دلپذیر، بلکه به مثابه گنجینه‌ای شفابخش در میان فرهنگ‌های گوناگون شناخته شده است.

Read More
قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون

قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون اوافون بزرگترین مرکز خرید آیفون 17 قسطی در کشور .

Read More