رییس کمیته ویژه پیگیری حقوقی و بین المللی پرونده ترور شهید سلیمانی

تهران – ایرنا – وزیر امور خارجه در حکمی محسن نذیری اصل را با حفظ سمت به عنوان مشاور وزیر و رییس کمیته ویژه پیگیری حقوقی و بین المللی پرونده ترور و شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی منصوب کرد.


به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، در بخشی از این حکم حسین امیرعبداللهیان آمده است: امید است با توکل به الطاف خداوند با بهره گیری از ظرفیت وزارت امور خارجه و در تعامل با قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران و مقامات ذیربط جمهوری عراق و پیگیری فعال در سطح بین المللی در اجرای عدالت نسبت به مرتکبین این جنایت و احقاق حقوق سردار شهید سلیمانی موفق باشید.


امیرعبداللهیان در این حکم تاکید کرد: انتظار می رود کلیه ادارات تابعه وزارت امور خارجه و نمایندگی های سیاسی و بین المللی کشورمان در خارج از کشور نهایت همکاری را به عمل آورند.


نظیری اصل هم‌اکنون دبیر مرجع ملی کنوانسیون سلاح های شیمیایی در وزارت امور خارجه بوده و پیش از آن نیز به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران نزد مقر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو فعالیت کرده است.


دیدگاهتان را بنویسید

چگونه برنامه‌نویسی را از صفر شروع کنیم؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چگونه برنامه‌نویسی را از صفر شروع کنیم؟

چگونه برنامه‌نویسی را از صفر شروع کنیم؟   برنامه‌نویسی یکی از مهارت‌های کلیدی در دنیای امروز است که نه تنها در حوزه فناوری اطلاعات، بلکه در بسیاری از صنایع دیگر نیز کاربرد دارد.

Read More
تأثیر تغذیه سالم بر عملکرد گیمرها
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تأثیر تغذیه سالم بر عملکرد گیمرها

تأثیر تغذیه سالم بر عملکرد گیمرها تغذیه سالم نه تنها برای سلامت عمومی بدن مهم است، بلکه تأثیر مستقیمی بر عملکرد گیمرها دارد.

Read More
چین و روسیه مقصد اولیه برای تحصیل دانشجویان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چین و روسیه مقصد اولیه برای تحصیل دانشجویان

                          !با خیال آسوده و راحت در کشور چین و روسیه تحصیل کنید ما به شما این قول را میدهیم که موسسه ما تا آخرین لحظه در کنار شما هستند و شما را یاری میکنند!                                                             چگونه میتوانیم بدون آزمون ورودی به کشورهای خارجه برای تحصیل مهاجرت کنیم؟                                                                                                                                                                                                                                         چین […]

Read More