رضوانی اجماعی در مجلس برای استیضاح عبدالملکی وجود ندارد نمایندگان


P>غلامحسین رضوانی در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی ایرنا در خصوص عملکرد عبدالملکی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت :عملکرد عبدالملکی را در این وزارتخانه مثبت ارزیابی می‌کنم.


عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر اجماع مجلس برای استیضاح وزیر تعاون اظهار داشت: برخی افراد با طرح چنین موضوعاتی به دنبال غیب گوی هستند. ارزیابی مجلس از عملکرد عبدالملکی منفی نیست. تصور نمی‌کنم اجماعی برای استیضاح وزیر تعاون در مجلس وجود داشته باشد.


وی تصریح کرد: چهار ماه فرصت کمی برای ارزیابی عملکرد وزرا است و باید اجازه دهیم که وزرا برنامه های خود را اجرا کنند و بعد از آن عملکرد آنها را مورد ارزیابی قرار دهیم. تا امروز و در انتصابات وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مشکلی مشاهده نکردم.


دیدگاهتان را بنویسید

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان تاکسی‌های اینترنتی در چند سال گذشته توانسته‌اند بخش بزرگی از بازار حمل‌ونقل را به خود اختصاص دهند.

Read More
چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟

چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟ آب آشامیدنی سالم و باکیفیت پایه سلامت انسان و رفاه خانواده است.

Read More