تاکید امیرعبداللهیان بر استفاده از ظرفیت های مختلف برای ارتقای

تهران – ایرنا – وزیر امور خارجه با اعلام مجدد حمایت ایران از دولت و مردم عراق و با ابراز رضایت از سطح مناسبات دو کشور در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و امنیتی، تلاش دو کشور برای ارتقای روابط، متناسب با ظرفیت‌های گسترده موجود خصوصا در بخش همکاری‌های اقتصادی را مورد تاکید قرار داد.


به گزارش ایرنا، عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشین عراق که سرگرم دیدار از کشورمان است یکشنبه شب با حسین  امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و درباره موضوعات مورد علاقه خصوصا آخرین تحولات در عراق و همچنین موضوعات مهم منطقه به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.


امیرعبداللهیان در این دیدار مراتب خرسندی جمهوری اسلامی ایران از تلاش‌های رهبران عراقی به ویژه شخصیت‌هایی همانند عادل عبدالمهدی در حفظ وحدت ملی عراق و به نتیجه رسیدن تلاش‌ها در پارلمان این کشور که منجر به انتخاب رییس جمهور جدید و همچنین مکلف شدن نخست وزیر برای معرفی دولت جدید شد را اعلام کرد.


وزیر امور خارجه با اعلام مجدد حمایت جمهوری اسلامی ایران از دولت و مردم عراق و با ابراز رضایت از سطح مناسبات دو کشور در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و امنیتی، تلاش دو کشور برای ارتقای روابط، متناسب با ظرفیت‌های گسترده موجود خصوصا در بخش همکاری‌های اقتصادی را مورد تاکید قرار داد.


عادل عبدالمهدی نیز در این دیدار با تشریح اوضاع داخلی عراق دیدگاههای خود در خصوص موضوعات مهم منطقه ای و بین المللی را بیان کرد.


طرفین همچنین در این دیدار آخرین وضعیت گفت‌وگو برای رفع تحریم و روند گفتگوهای عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران را مورد بررسی قرار دادند.



دیدگاهتان را بنویسید

بیش از یک ساک دستی، بخشی از استایل تو
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

بیش از یک ساک دستی، بخشی از استایل تو

بیش از یک ساک دستی، بخشی از استایل تو در دنیای امروز، سبک زندگی و سلیقه‌ی شخصی در تمام جنبه‌های روزمره ما حضور دارد — از نحوه‌ی لباس پوشیدن گرفته تا انتخاب وسایل کوچک و کاربردی.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

عکس| علی علیپور گلش را به چه کسی تقدیم کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در دیدار حساس پرسپولیس و ذوب‌آهن، علی علیپور یکی از چهره‌های درخشان میدان بود.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

با این چهار روش مغز را تقویت کنید

به گزارش خبرآنلاین از همشهری آنلاین، این مطالعه دوساله که روی افراد ۶۰ تا ۷۹ ساله در معرض خطر آلزایمر انجام شد، نشان داد افرادی که به صورت منظم ورزش می‌کردند، تغذیه مغزدوست (رعایت رژیم MIND با تمرکز بر سبزیجات برگ‌تیره، توت‌ها، روغن زیتون، ماهی و غلات کامل) داشتند، ذهن خود را فعال نگه می‌داشتند […]

Read More