تازه ترین تحولات دومین روز جنگ در اوکراین رهبران اروپا بر سر

تهران- ایرنا- رهبران اتحادیه اروپا توافق کردند که بخش‌های مالی، انرژی و حمل و نقل روسیه را به دلیل حمله این کشور به اوکراین هدف تحریم‌های “شدید” قرار دهند. irna.ir/xjHDfM


به گزارش ایرنا، به دنبال حمله بامداد روز پنجشنبه (پنج اسفند) نیروهای روسیه به اوکراین، این جنگ اکنون وارد دومین روز خود شده و همزمان با ادامه آتش جنگ، سیل واکنش های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارها دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم های بین المللی علیه روسیه درحال افزایش است.


در نخستین ساعات صبح روز گذشته، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه “عملیات نظامی ویژه” علیه اوکراین را رسماً اعلام کرد.


روسیه اعلام کرده است عملیات این کشور در اوکراین به منزله شروع جنگ نیست بلکه اقدامی برای جلوگیری از یک جنگ در سطح جهانی است.


اما بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی و آمریکا بلافاصله این اقدام روسیه را به عنوان جنگی علیه اوکراین، محکوم و فشارهای مضاعف دیپلماتیک و اقتصادی خود بر روسیه را آغاز کردند.



سقوط هواپیمای ترابری-نظامی روسیه نزدیک مرز اوکراین


خبرگزاری اسپوتنیک روسیه دقایقی قبل از سقوط یک فروند هواپیمای ترابری-نظامی آنتونوف ۲۶ این کشور در جنوب غربی روسیه در نزدیک مرز اوکراین خبر داد. همه سرنشینان آن کشته شدن. این رسانه به تعداد سرنشینان اشاره نکرده است.


اسپوتنیک دلیل سقوط هواپیما را نقص فنی اعلام کرده است.


آمریکا منطقه پرواز ممنوع در نزدیکی اوکراین را گسترش می دهد


اداره فدرال هوانوردی آمریکا اعلام کرد دولت این کشور در حال گسترش منطقه پرواز ممنوع در نزدیکی اوکراین است.


شبکه خبری سی ان ان آمریکا به نقل از اداره فدرال هوانوری آمریکا اعلام کرد واشنگتن در حال گسترش منطقه پرواز ممنوع در نزدیکی اوکراین است.


تلفات اوکراین در نخستین روز جنگ


وزارت بهداشت اوکراین می‌گوید در حملات روز پنجشنبه روسیه(نخستین روز جنگ) 57 نفر کشته و ده‌ها نفر مجروح شده‌اند


روسیه جزیره “اسنیک” اوکراین را تصرف کرد


ارتش روسیه جزیره اوکراینی “اسنیک” در دریای سیاه را تصرف کرد. این جزیره کوچک و راهبردی 40 کیلومتر با رومانی، از کشورهای عضو ناتو، فاصله دارد.


انگلیس: ارتباط روسیه با سوئیفت را قطع می کنیم


در ادامه واکنش های بین المللی و سیل تحریم ها علیه روسیه، وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد که با همراهی و همکاری متحدانش، دسترسی روسیه به سوئیفت را قطع خواهد کرد.


انگلیس اعلام که تا زمان تخریب اقتصاد روسیه، آرام نخواهد گرفت.


واکنش باراک اوباما 


باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا نیز در واکنش به حمله روسیه به اوکراین، این اقدام را محکوم کرد .


او گفت: این حمله غیرقانونی در قلب اروپا ، پایه های امنیت و نظم جهانی را نیز تهدید می کند.


تماس تلفنی مکرون با پوتین


امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین خواستار توقف فوری حمله روسیه به اوکراین شد.





دیدگاهتان را بنویسید

فروشگاه لوازم یدکی ایساکو جوانبخت
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

فروشگاه لوازم یدکی ایساکو جوانبخت

چرا انتخاب قطعات مرغوب حیاتی است؟ کیفیت قطعات خودرو یکی از مهمترین عوامل در عملکرد، ایمنی و دوام خودرو محسوب میشود.

Read More
تأمین اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای پروژه های عمرانی ایثارگران
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تأمین اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای پروژه های عمرانی ایثارگران

ایسنا/فارس مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس از موافقت تامین اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی از سوی سازمان برنامه و بودجه به پروژه‌های عمرانی این بنیاد خبر داد.

Read More
هشدار خطر حمله سگ های گله به حیات وحش در فصل زادآوری
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هشدار خطر حمله سگ های گله به حیات وحش در فصل زادآوری

ایسنا/خوزستان معاون محیط طبیعی اداره‌ کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به درمان آهوی آسیب‌دیده بر اثر حمله سگ گله در منطقه حفاظت‌شده میشداغ، نسبت به خطر رها کردن سگ‌های گله در فصل زادآوری حیات وحش هشدار داد.

Read More