برگزاری اجلاس شرارت خیانت به آرمان آزادی فلسطین است

تهران – ایرنا – سخنگوی وزارت امور خارجه برگزاری اجلاس شرارت در فلسطین اشغالی را محکوم و آن را خیانت به آرمان آزادی فلسطین توصیف کرد.


به گزارش ایرنا، سعید خطیب زاده با اشاره به برگزاری اجلاس خائنان به آرمان فلسطین با ظالمان و غاصبان قدس شریف آن هم در سرزمین فلسطین اشغالی تاکید کرد، هر گونه اقدام در عادی سازی و برقراری روابط با صهیونیست های تروریست و اشغالگران قدس، خنجری بر پشت ملت مظلوم فلسطین و هدیه ای به رژیم‌کودک کش اسرائیل در تداوم کشتار مردم و اشغال سرزمین بوده  و تجربه تاریخی نشان داده که روند سازش و تسلیم نتیجه ای جز شکست و خواری حامیان آن بدنبال نداشته و سرزمین فلسطن جز با مقاومت ملت فلسطین و حمایت و پشتیبانی ملت ها و دولت های اسلامی‌،  آزاد نخواهد شد. 


وی ضمن هشدار نسبت به فتنه انگیزی و شرارت صهیونیست ها در منطقه بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری و گسترش روابط دوجانبه با کشورهای  منطقه و مقابله با توطئه صهیونیستی – آمریکایی در ایجاد اختلاف و گسترش بی ثباتی در  منطقه غرب آسیا تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز گذشته(یکشنبه) از برگزاری نشست ششگانه با وزرای خارجه آمریکا، مصر، امارات، بحرین و مغرب در نقب اشغالی در روز جاری خبر داد.




آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

سومین جشنواره سراسری سرود امامت و مهدویت در فارس پایان یافت
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

سومین جشنواره سراسری سرود امامت و مهدویت در فارس پایان یافت

ایسنا/فارس مراسم اختتامیه سومین جشنواره سرود و چهارمین جشنواره سراسری امامت و مهدویت امروز، ۱۶ بهمن‌ماه به همت دانشگاه آزاد اسلامی فارس و موسسه امامت و مهدویت در شیراز برگزار شد.

Read More
سومین جشنواره سراسری سرود امامت و مهدویت در فارس پایان یافت
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اقدامات ما باید موجب دلگرمی تولیدکنندگان باشد

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان گفت: اقدامات ما باید سبب قوت قلب و دلگرمی تولیدکنندگان در اصفهان باشد.

Read More
سومین جشنواره سراسری سرود امامت و مهدویت در فارس پایان یافت
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

افتتاح ۲۷۰۰ پروژه حوزه کشاورزی دهه فجر در کشور

ایسنا/لرستان وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۲۷۰۰ پروژه با ۲۵ همت در حوزه کشاورزی ایام دهه فجر در کشور در حال افتتاح و بهره‌برداری هستند.

Read More