برگزاری آزمایشگاه های سیاست های اقتصادی توسط مرکز بررسی ها استراتژیک

تهران- ایرنا- رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری و وزیر اقتصاد در نشستی مشترک، بر «استفاده از ظرفیت مرکز بررسی‌های استراتژیک در برگزاری آزمایشگاه‌های سیاستی در حوزه اقتصاد» تأکید کردند.


به گزارش روز یکشنبه ایرنا، محمدصادق خیاطیان رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری در راستای تبیین وظایف و افزایش تعامل این مرکز با دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی با حضور در وزارت امور اقتصادی و دارایی با سید احسان خاندوزی دیدار و گفت‌وگو کرد.


در این دیدار، رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری با بیان کارکردها و انتظارات رییس‌جمهور از این مرکز در دوره جدید، بر ضرورت افزایش همکاری‌ها با وزارت اقتصاد و مجموعه‌های پژوهشی و سیاستی این وزارتخانه تأکید کرد.


همچنین در این جلسه استفاده از ظرفیت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در برگزاری آزمایشگاه‌های سیاستی در حوزه اقتصاد و اتصال شبکه نخبگان و استفاده از این امکان جهت حل مسایل اقتصادی کشور و ارائه راهکار به مجموعه دولت و وزارت اقتصاد از طریق مرکز بررسی‌ها به عنوان اتاق فکر دولت، مورد تأکید طرفین قرار گرفت.


سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد نیز در این دیدار با استقبال از افزایش همکاری‌های این وزارتخانه با مرکز بررسی‌های استرتژیک، بر ضرورت رصد روندهای کلان اقتصاد کشور توسط مرکز و همکاری نزدیک‌تر میان این دو نهاد و ارائه تحلیل‌های همه‌جانبه مبتنی بر تحولات داخلی و بین‌ المللی به مسئولان وزرات اقتصاد و دارایی توسط مرکز بررسی‌ها تأکید و از همکاری بیشتر معاونین این وزارتخانه با آن مرکز استقبال کرد.


دیدگاهتان را بنویسید

راهنمای جامع خرید اینورتر و ژنراتور صنعتی: انتخاب هوشمندانه برای نیازهای صنعتی شما
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

راهنمای جامع خرید اینورتر و ژنراتور صنعتی: انتخاب هوشمندانه برای نیازهای صنعتی شما

راهنمای جامع خرید اینورتر و ژنراتور صنعتی: انتخاب هوشمندانه برای نیازهای صنعتی شما در دنیای صنعت، تأمین برق پایدار و مدیریت بهینه انرژی از مهم‌ترین نیازهای هر کسب‌وکار است.

Read More
هم این و هم آن بهترین تاتری که این روزها می توان در تهران دید
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هم این و هم آن بهترین تاتری که این روزها می توان در تهران دید

هم این و هم آن بهترین تاتری که این روزها می توان در تهران دید نوشته دکتر مازیارمیر منتقد تاتر و سینما هم این و هم آن بهترین تاتری که این روزها می توان در تهران دید   در تماشاخانه ملک یکی از بهترین نمایش های این روزها را دیدم 1404/06/10 – سه شنبه  برنامه تئاتر, […]

Read More
ببینید واکنش ترامپ به ویدئو بیرون انداختن کیسه ها از کاخ سفید
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ببینید واکنش ترامپ به ویدئو بیرون انداختن کیسه ها از کاخ سفید

نسخه دسکتاپ نسخه موبایل تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است.

Read More