برنامه های افطار تلویزیون را بشناسید

«مردم دوست داشتنی»، «چند روایت معتبر»، «محفل»، «زندگی پس از زندگی»، «تا نیایش»، «دریاب»، «چشمه»، «سفره نور»، «نسل قاسم» و «ماه ماه» عنوان ویژه برنامه های افطار شبکه های سیما است که از قبل از لحظات عرفانی اذان مغرب روی آنتن شبکه ها می رود.


به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، «مردم دوست داشتنی» ویژه برنامه افطار شبکه یک است که هر غروب حدود ساعت ۱۷:۴۵ تا بعد از اذان مغرب مهمان نگاه مخاطبان می شود. محوریت این برنامه پیشرفت و هویت ایرانی اسلامی است که با دعوت از مهمانان مختلف روی آنتن شبکه یک می رود. «مردم دوست داشتنی» با اجرای محمد جعفر خسروی به تهیه کنندگی امیربشیری محصول گروه اجتماعی شبکه یک سیماست که به صورت زنده پخش می شود.


«چند روایت معتبر» افطارهای ماه مبارک رمضان از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.
این برنامه که در ایام ماه مبارک رمضان پیش از افطار روانه آنتن می‌شود در هر قسمت میزبان مهمانان مختلفی است که در یک موضوع اشتراک دارند. روایت‌هایی شنیدنی ماحصل گفت‌وگویی است که در چند بخش طراحی شده و بازخوانی قصه افراد و بازگویی خاطرات تلخ و شیرین آنها بخش دیگر «چند روایت معتبر» است.
گفت‌وگوکننده در «چند روایت معتبر» پشت دوربین قرار دارد و بیننده چهره او را نمی‌بیند با این هدف که دیده شدن مهمانان در اولویت قرار داشته باشد.
«چند روایت معتبر» کاری است از گروه اجتماعی به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و سردبیری محمدهادی خفاجی که به مدت ۹۰ دقیقه پیش از لحظات افطار در مبارک رمضان روانه آنتن می‌شود.


برنامه «محفل» شبکه سه با اجرای رسالت بوذری و با کارشناسی حامد شاکر نژاد، احمدابوالقاسمی، حجت الاسلام قاسمیان، حسنین حلو از عراق و رضوان درویش از سوریه در هنگام اذان مغرب به روی آنتن می رود.


برنامه «زندگی پس از زندگی» همچون سال های گذشته با روایتی از تجربیات افرادی که گوشه ای از عالم غیب را تجربه کردند از شبکه چهار پخش می شود. این برنامه با اجرای عباس موزون روی آنتن می رود.


گروه معارف شبکه پنج سیما در ایام ماه مبارک رمضان ویژه برنامه افطار را با عنوان «تا نیایش» از مشهد مقدس پخش می کند. 
این برنامه هر شب ساعت ۱۸ با اجرا و کارشناسی حجت الاسلام مسلم داوودی نژاد روی آنتن می رود. 
این برنامه با به تصاویر کشیدن صحن و سرای حرم امن رضوی، سفره های احسان افطار، حضور مردم و … تماشایی می شود. 


«دریاب» ویژه برنامۀ لحظه افطار شبکه قرآن و معارف سیما است که به موضوع بررسی سیره علما و سلوک رفتاری خانواده علمای شهیر ایران با حضور کارشناسان، فرزندان، شاگردان و منسوبین علما پرداخته است. همچنین شعرخوانی شعرا با بخش های نمایشی و اماکن شهر مقدس قم، در وقت افطار تدارک دیده شده است. این برنامه هر روز به مدت ۷۵ دقیقه به صورت زنده، قبل از افطار مهمان خانه های روزه داران خواهد بود. تهیه کنندگی این برنامه بر عهده حمیدرضا امینیان است و اجرای آن را سیدکاظم احمد زاده برعهده دارد.


برنامه «چشمه» با محوریت معرفی مساجد نمونه و تراز هنگام افطار با اجرای مصطفی فارویی از شبکه افق پخش می شود.


شبکه آموزش هم ویژه برنامه افطاری خود را برای مخاطبان خود به روی آنتن می فرستد که رویکرد آن گفت و گو با چهره های علمی کشور درباره سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی است.


شبکه جهانی جام جم هم با «سفره نور» با اجرای علیرضا مرتضوی مهمان روزه داران در زمان افطار است.


شبکه امید مسابقه استعدادیابی گروه های جهادی «نسل قاسم» را با اجرای رامتین چیت سازان و محمدصادق تربتیان برای مخاطبان خود و روزه اولی ها پخش می کند.


ویژه برنامه افطاری شبکه سلامت با نام «ماه ماه» به صورت زنده با اجرای اسماعیل باستانی به مدت ۵۰ دقیقه قبل از اذان مغرب به روی آنتن شبکه سلامت سیما می رود. این برنامه با بخش های مختلفی برای بینندگان تهیه شده و مهمانانی از حوزه سلامت به این برنامه دعوت شده اند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسنا
لینک مطالب دیگربزرگترین ، بهترین و برترین استارتاپ گالری هنری در ایران و جهان

دیدگاهتان را بنویسید

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب

ایسنا/اصفهان قهرمان وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد گفت: کیفیت بالا و عملکرد درخشان حریفان در مسابقات، موجب ارتقای کشتی کشورمان می‌شود.

Read More
ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای کشور ضمن بازدید از کارگاه‌های مهارت آموزی مرکز آموزش‌های تخصصی فنی و حرفه‌ای تبریز، بر ضرورت به‌روزرسانی و نوسازی تجهیزات آموزشی تاکید کرد.

Read More
اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است

ایسنا/قزوین استاندار اربیل گفت: زمینه سرمایه‌گذاری در اربیل برای فعالیت‌های تجاری و اقتصادی قزوینی‌ها فراهم است و امیدواریم با انعقاد تفاهمنامه شاهد تحولات صنعتی و کشاورزی باشیم.  امید خوشناو عصر سه‌شنبه ۹ اردیبهشت در دیدار با استاندار قزوین، که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد حضور اولین هیئت […]

Read More