بحران انرژی هزینه سنگین همراهی اروپا با آمریکا برای تحریم ایران

تهران- ایرنا- عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اروپا امروز هزینه‌های سنگین همراهی خود با آمریکا در اعمال تحریم‌ها را پرداخت می‌کند، اظهار داشت: کمبود و افزایش قیمت انرژی و تورم دو رقمی از ثمرات همراهی اروپا با آمریکا در اعمال تحریم‌هاست.


حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با بیان اینکه واقعیت این است که اروپا هم که همیشه آمریکا را در اعمال تحریم‌ها همراهی می‌کرد امروز هزینه‌های سنگین همراهی خود با آمریکا در اعمال تحریم‌ها را پرداخت می‌کند، اظهار داشت: که کمبود و افزایش قیمت انرژی و تورم دو رقمی از ثمرات همراهی اروپا با آمریکا در اعمال تحریم‌هاست.


حاجی‌دلیگانی خاطرنشان کرد: امروز روسیه و چین هم نسبت به تحریم‌های آمریکا واکنش نشان می‌دهند و باید بگویم که امروز آمریکا تنهاتر از هر زمان دیگری در اعمال سیاست‌های سلطه‌گرایانه خود است.


وی افزود: در بحث توافق جمهوری اسلامی ایران به هر توافقی خواهد داد که اولاً تحریم‌ها در آن توافق برداشته شود و ثانیاً تضمین‌های لازم برای انجام تعهدات از سوی طرف مقابل داده شود والا هیچ توافقی غیر از این مورد پذیرش ما نیست.


با اشاره به تزریق گاز به سانتریفیوژهای نسل پیشرفته طی روزهای اخیر در کشورمان گفت: آمریکا باید بداند که صنعت هسته‌ای ما توقف ناپذیر است و ایران با سرعت به مسیر پیشرفت‌مان در این حوزه ادامه می‌دهیم.


وی افزود: وضعیت جهان متفاوت از ماه‌های گذشته و در یک سال گذشته است اگر سال گذشته ایران و ونزوئلا عضو باشگاه ضدتحریم‌ها بودند امروز بسیاری از کشورها چنین موضوعی را علیه آمریکا اتخاذ کرده‌اند و هرجا که آمریکا تحریمی را اعمال می‌کند بلافاصله بسیاری از کشورها نسبت به اعمال آن تحریم واکنش نشان می‌دهند.




دیدگاهتان را بنویسید

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب

ایسنا/اصفهان قهرمان وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد گفت: کیفیت بالا و عملکرد درخشان حریفان در مسابقات، موجب ارتقای کشتی کشورمان می‌شود.

Read More
ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای کشور ضمن بازدید از کارگاه‌های مهارت آموزی مرکز آموزش‌های تخصصی فنی و حرفه‌ای تبریز، بر ضرورت به‌روزرسانی و نوسازی تجهیزات آموزشی تاکید کرد.

Read More
اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است

ایسنا/قزوین استاندار اربیل گفت: زمینه سرمایه‌گذاری در اربیل برای فعالیت‌های تجاری و اقتصادی قزوینی‌ها فراهم است و امیدواریم با انعقاد تفاهمنامه شاهد تحولات صنعتی و کشاورزی باشیم.  امید خوشناو عصر سه‌شنبه ۹ اردیبهشت در دیدار با استاندار قزوین، که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد حضور اولین هیئت […]

Read More