باید تکریم خانواده شهدا و جانبازان به عنوان یک وظیفه در دستور


P>به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید صولت مرتضوی روز دوشنبه در جلسه شورای مشاوران وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی در امور ایثارگران، اظهار داشت: پیگیری فرهنگ ایثار و شهادت باعث می‌شود تا قطار انقلاب و مدیریت کشور از ریل پیشرفت و تعالی خارج نشود.


معاون اجرایی رئیس جمهور تصریح کرد: صیانت از آرمان شهیدان، رسالتی است که باید با قوت و جدیت پیگیری کرده و تلاش کنیم ارزش‌های شهیدان را به پدیده‌ای برای رشد و تعالی کشور تبدیل نماییم.


مرتضوی با تجلیل از رشادت‌ها و ایثار شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی با کمترین هزینه بزرگترین نتیجه را در جغرافیای جهانی رقم زد و ما امروز در تداوم راه شهیدان، وظیفه و رسالت سنگینی بر عهده داریم.


معاون اجرایی رئیس جمهور با قدردانی از تلاش‌های انجام شده برای تجلیل و خدمت رسانی به جامعه ایثارگری و خانواده معظم شهیدان، اظهارداشت: تکریم خانواده شهیدان و جانبازان وظیفه ای است که همه مسئولین باید همواره در برنامه‌ها و دستور کار خود داشته باشند.


وی افزود: معتقدم حضور در جمع خانواده شهیدان اثر تربیتی دارد و خدمت رسانی و قدردانی از صبر و فداکاری فرزندان و همسران شهدا موجب روحیه و برکت است.


مرتضوی با تاکید بر لزوم حمایت از حقوق ایثارگران، گفت: باید تدابیری اتخاذ شود تا ایثارگران عزیز در دستیابی به حقوق خود مشکلی نداشته باشند.


دراین جلسه تعدادی از مشاوران وزرا در سخنانی دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را برای تقویت ساختار حوزه ایثارگری و حمایت از حقوق ایثارگران مطرح کردند.


دیدگاهتان را بنویسید

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟ تصور کن سایتی داری که بهترین محصولات یا خدمات را ارائه می‌دهد، طراحی جذاب و صفحات کامل دارد، اما هیچ کس آن را پیدا نمی‌کند.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هجوم تب برفکی به دامداری‌ها/ چه تعداد دام تلف شد؟/ شیوع بیماری تحت کنترل است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری امروز با اشاره به آخرین گزارش‌ها و اقدامات انجام‌شده، برنامه‌های پیش رو و توصیه‌های فنی  در خصوص بیماری های تب برفکی گفت:  هر اپیدمی در واحدهای صنعتی دام و طیور بین ۱۰ تا ۲۰ همت خسارت می‌زند که این عدد امروز […]

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

۶۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به شهرستان اختصاص یافت

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان از رودسر، نخستین جلسه کمیته فنی تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی (جزء ۷ بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴) روز سه‌شنبه در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد.

Read More