ایران در خط مقدم مبارزه با رژیم صهیونیستی قرار دارد

تهران- ایرنا- عضو فراکسیون روحانیت مجلس با بیان اینکه ایران در خط مقدم مبارزه با رژیم صهیونیستی قرار دارد، گفت: مسلمانان با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس انزجار خود را از سازش برخی دولت‌های عربی با رژیم صهیونیستی اعلام کنند.


حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی در گفت‌ وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به فرا رسیدن روز قدس گفت: روز قدس نماد وحدت مسلمانان است. همانطور که استکبار جهانی تمام توان خود را برای حمایت از رژیم اشغالگر قدس به‌کار گرفته مسلمانان نیز باید با وحدت و انسجام از آرمان ملت فلسطین حمایت کنند.


نماینده مردم خمینی شهر در مجلس داشت: قدس متعلق به همه ملت‌های مسلمان است و همه مسلمانان در قبال مسئله فلسطین و آزادسازی قدس شریف مسئولیت دارند.


وی خاطرنشان کرد: در صورتی که ملت‌های مسلمان در حمایت از آرمان فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی متفرق بوده و اتحاد نداشته باشند، قطعاً استکبار جهانی برای نابودی اسلام و مسلمانان تمام توان خویش را به کار خواهد بست.


عضو فراکسیون روحانیت مجلس اضافه کرد: مسلمانان با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس انزجار خود را از سازش برخی دولت‌های عربی با رژیم صهیونیستی اعلام کنند و نشان دهند که با هرگونه سازش با این رژیم جعلی مخالف هستند.


نقدعلی یادآور شد: درست است که جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم مبارزه با رژیم صهیونیستی قرار دارد اما سایر ملل مسلمان نیز باید به وظیفه خود برای مقابله با این رژیم اشغالگر عمل کنند.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟ تصور کن سایتی داری که بهترین محصولات یا خدمات را ارائه می‌دهد، طراحی جذاب و صفحات کامل دارد، اما هیچ کس آن را پیدا نمی‌کند.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هجوم تب برفکی به دامداری‌ها/ چه تعداد دام تلف شد؟/ شیوع بیماری تحت کنترل است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری امروز با اشاره به آخرین گزارش‌ها و اقدامات انجام‌شده، برنامه‌های پیش رو و توصیه‌های فنی  در خصوص بیماری های تب برفکی گفت:  هر اپیدمی در واحدهای صنعتی دام و طیور بین ۱۰ تا ۲۰ همت خسارت می‌زند که این عدد امروز […]

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

۶۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به شهرستان اختصاص یافت

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان از رودسر، نخستین جلسه کمیته فنی تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی (جزء ۷ بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴) روز سه‌شنبه در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد.

Read More