انگلیس ۳۸۶ عضو پارلمان روسیه را تحریم کرد

تهران- ایرنا- انگلیس ۳۸۶ عضو مجلس سفلی روسیه را به دلیل حمایت از جنگ روسیه علیه اوکراین و به رسمیت شناختن مناطق لوهانسک و دونتسک تحریم کرد.


به گزارش بامداد شنبه ایرنا از “فرانس ۲۴”، انگلیس همچنین اعلام کرد که برای افزایش فشار دیپلماتیک به مسکو به دلیل حمله به اوکراین، صادرات کالاهای گران قیمت به روسیه را متوقف می‌کند. 


در بیانیه انگلیس آمده است که تحریم‌ها کسانی را هدف قرار می‌دهند که به استقلال مناطق لوهانسک و دونتسک اوکراین رای داده‌اند. 


کشورهای غربی از زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین تلاش کرده‌اند نظام مالی و اقتصاد روسیه را منزوی کنند.


انگلیس پیش از این، از تحریم‌های جدیدی علیه روسیه خبر داد که به آن اجازه توقیف هر هواپیمای روسی و ممنوعیت صادرات کالاهای هوانوردی یا فضایی روسیه را می‌دهد. انگلیس همچنین اعلام کرده است که براساس این دست تحریم‌های جدید یک هواپیما را هم تاکنون توقیف کرده است. 


دفتر نخست‌وزیری انگلیس همچنین از کمک ۱۰۰ میلیون دلاری لندن برای استمرار فعالیت و کاستن از فشار مالی دولت اوکراین از طریق بانک جهانی خبر داد.


به گزارش رویترز، مقامات دولت انگلیس اعلام کردند جدیدترین وعده دولت جانسون مبنی بر کمک ۱۰۰ میلیون دلاری غیر از وعده ۲۹۰ میلیون دلاری پیشین است که می‌تواند برای کارکنان بخش دولتی در اوکراین یا تأمین مالی بازنشستگی و پرداخت‌های تأمین اجتماعی استفاده شود. 


به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه (۲ اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد، کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد. 


پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) نیز در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند. 


همزمان با ادامه جنگ در اوکراین، واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه در حال افزایش است.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟ تصور کن سایتی داری که بهترین محصولات یا خدمات را ارائه می‌دهد، طراحی جذاب و صفحات کامل دارد، اما هیچ کس آن را پیدا نمی‌کند.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هجوم تب برفکی به دامداری‌ها/ چه تعداد دام تلف شد؟/ شیوع بیماری تحت کنترل است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری امروز با اشاره به آخرین گزارش‌ها و اقدامات انجام‌شده، برنامه‌های پیش رو و توصیه‌های فنی  در خصوص بیماری های تب برفکی گفت:  هر اپیدمی در واحدهای صنعتی دام و طیور بین ۱۰ تا ۲۰ همت خسارت می‌زند که این عدد امروز […]

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

۶۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به شهرستان اختصاص یافت

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان از رودسر، نخستین جلسه کمیته فنی تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی (جزء ۷ بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴) روز سه‌شنبه در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد.

Read More