انتقاد از کاهش منابع برخی وزارتخانه ها در جریان بررسی بودجه

تهران- ایرنا- نماینده مردم ایذه با بیان اینکه باید از هرگونه تعجیل در بررسی پیشنهادات پرهیز شود.گفت:طی روزهای گذشته در برخی از پیشنهادات مطرح شده بودجه‌ای،کاهش منابع برای برخی وزارتخانه‌ها را از ۸ تا ۹ هزار میلیارد تومان شاهد بودیم .


به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا،عبدالله ایزدپناه در نشست علنی نوبت دوم امروز (یکشنبه، ۸ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری آیین‌نامه‌ای عنوان کرد: اینکه کثرت پیشنهادات باعث شود ما عجولانه آنها را بررسی کنیم، منجر به خساراتی برای کشور خواهد شد.


نماینده مردم ایذه  اضافه کرد:  در برخی از این پیشنهادات مطرح شده طی روزهای گذشته ۸ تا ۹ هزار میلیارد تومان کاهش منابع برای برخی وزارتخانه‌ها را شاهد بودیم لذا باید از هرگونه تعجیل در بررسی پیشنهادات پرهیز شود.


وی در بخش دیگری از تذکر خود بیان کرد: وزارت بهداشت و درمان طی سالیان گذشته هزاران نفر را به عنوان کمک بهیار و کمک پرستار آموزش داد ولی این افراد را پس از آموزش و هزینه‌های بسیار در جامعه رها کرده است این در حالی است که حداقل برای هر یک از این نیروها بیش از ۴ الی ۵ میلیون تومان هزینه شده است


دیدگاهتان را بنویسید

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی راه‌اندازی یک رستوران یا آشپزخانه صنعتی موفق بدون تجهیزات مناسب امکان‌پذیر نیست.

Read More
عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک عسل، این طلای شیرین طبیعت، از دیرباز نه تنها به عنوان یک خوراکی دلپذیر، بلکه به مثابه گنجینه‌ای شفابخش در میان فرهنگ‌های گوناگون شناخته شده است.

Read More
قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون

قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون اوافون بزرگترین مرکز خرید آیفون 17 قسطی در کشور .

Read More