احتمال برگزاری جلسه فوق العاده مجلس برای بررسی مذاکرات

تهران- ایرنا- نمایندگان مجلس در تذکراتی خواستار بررسی مذاکرات وین در جلسه‌ای با حضور وزیر امورخارجه شدند و نائب رئیس مجلس از احتمال برگزاری این جلسه در روز سه‌شنبه خبر داد.


به گزارش خبرنگار  پارلمانی ایرنا، «سید غنی نظری خانقاه» در نشست علنی امروز- یکشنبه(۸ اسفند ماه) در روند بررسی لایحه بودجه در اخطار قانون اساسی گفت:بر اساس اصل ۸۴ قانون اساسی هر نماینده در برابر تمام ملت مسئول است و حق دارد در همه مسائل داخلی و خارجی کشور اظهارنظر کند. ما به عنوان نمایندگان مردم در مجلس باید از مشروح  و جریان مذاکرات و  اینکه در وین چه می گذرد و از حقوق ملت چگونه دفاع می شود مطلع باشیم .


نماینده مردم خلخال خطاب به رییس جلسه گفت: وزیر امور خارجه باید برای تشریح روند مذاکرات در مجلس حضور یابد و به  نمایندگان گزارش دهد، زیرا نمایندگان باید در مقابل ملت پاسخگو باشند.


نظری افزود:  اینکه قبل از شروع جلسه علنی امروز آقای قالیباف ۱۰ دقیقه در این مورد صحبت کند و همه چیز در این خصوص سری باشد قابل قبول نیست  ما باید  به نحو احسن در جریان روند مذاکرات  قرار گیریم خواهش من و سایر نمایندگان این است.


 عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست جلسه را بر عهده داشت و در واکنش به اظهارات نظری گفت: امروز قبل از شروع جلسه علنی این بحث در مجلس انجام شد  کمیسیون امنیت ملی از امیر عبداللهیان دعوت کرده است که آخرین وضعیت مذاکرات را  توضیح دهد.


وی با تاکید بر اینکه هنوز تصمیمی در این زمینه گرفته نشده است، گفت:  مذاکرات ادامه دارد و آقای قالیباف هم در جلسه غیر علنی گزارشی در مورد مذاکرات ارائه کرد.


نایب رییس مجلس گفت: نمایندگان می‌توانند در روز سه شنبه برای بررسی مذاکرات در مجلس حضور یابند اما طبق آیین نامه نمی‌توانیم  در مورد بودجه بحثی داشته باشیم.


نماینده  مردم خلخال در ادامه  گفت: اظهارات در این زمینه مکفی نبود هیچ چیز مهم تر از موضوع مذاکرات نیست نباید خود را سرگرم بودجه کنیم.


سید نظام موسوی نیز در جمع خبرنگاران گفت: احتمال داردف روز سه شنبه جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی مذاکرات وین برگزار شود.


دیدگاهتان را بنویسید

بهترین فروشگاه‌های تجهیزات ساختمانی در شیراز
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

بهترین فروشگاه‌های تجهیزات ساختمانی در شیراز

 بهترین فروشگاه‌های تجهیزات ساختمانی در شیراز در هر پروژه عمرانی و ساختمانی، انتخاب تجهیزات و ابزار مناسب از اهمیت زیادی برخوردار است.

Read More
ترند ۲۰۲۵ در اکسسوری زنانه؛ ویترین به‌روز خانه اکسسوری کیان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ترند ۲۰۲۵ در اکسسوری زنانه؛ ویترین به‌روز خانه اکسسوری کیان

ترند ۲۰۲۵ در اکسسوری زنانه؛ ویترین به‌روز خانه اکسسوری کیان مد و فشن هر سال با سرعت عوض می‌شود، اما یک حقیقت ثابت است: اکسسوری‌ها قدرت تغییر کلیت استایل را دارند.

Read More
بزرگترین تولید کننده میوه خشک در ایران؛ معرفی برترین‌ها و نقش صنایع غذایی موژان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

بزرگترین تولید کننده میوه خشک در ایران؛ معرفی برترین‌ها و نقش صنایع غذایی موژان

بزرگترین تولید کننده میوه خشک در ایران؛ معرفی برترین‌ها و نقش صنایع غذایی موژان میوه خشک یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین تنقلات سالم در ایران و جهان است که به دلیل ماندگاری بالا، طعم خوش و فواید تغذیه‌ای، جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی خانواده‌ها دارد.

Read More